Čtyři zajímavé investiční příležitosti

Nemovitosti jsou tradičně spojené s dlouhodobou udržitelností hodnot. A to jak v dobách příznivých, tak i v dobách obtížných. Současná situace je bezesporu přinejmenším nepřehledná. Ale každá složitá či krizová situace zároveň přináší zajímavé příležitosti pro každého, kdo je na to připraven. Může jít o záměr peněžní prostředky dobře zainvestovat do fungující stávající nemovitosti, nebo se může jednat o dynamičtější přístup – koupě nemovitosti s developerským potenciálem. V tomto případě musíme akceptovat větší míru rizika, která při správném nastavení bývá vyvážené atraktivnějším zhodnocením.

Aktuálně Vomastek Real Estate nabízí formou výběrového řízení zajímavé příležitosti k investici do nemovitostí. Ke každé z nich je zpracován kompletní digitální Data Room, kde zájemce o koupi získá veškeré aktuálně dostupné informace potřebné k vypracování cenové nabídky.

Kolčavka

Developerská příležitost s potenciálem rozvoje až 20 000 m² HPP pro bydlení – Praha 8, Libeň. Lokalita nabízí zajímavou a neotřelou atmosféru pro budoucí bytový projekt na obou březích Rokytky.

Černý Kohout

Usedlost Černý Kohout představuje developerskou příležitost s potenciálem rozvoje až 2 800 m² HPP s výjimečným výhledem do Prokopského údolí. Jedná se o areál původního zemanského dvora kolaudovaný jako restaurace s možností ubytování v apartmánech. Je možné ponechat stávající využití, nebo přebudovat na bytový projekt.

Petrovice

Tato developerská příležitost přináší až 9 300 m² HPP pro bytovou výstavbu, Praha 10 – Petrovice. Parcely se nachází v dochozí vzdálenosti od Hostivařské přehrady, ve stabilizovaném území.

Kbely

Stavební pozemek s potenciálem výstavby až  .850 m² HPP, Praha 19 – Kbely. Příjemně možná překvapí snadná dopravní dostupnost centra Prahy vlakem, která činí 20 minut. Stavební parcela má výměru 1 269 m² a je jednou z mála posledních nezastavěných parcel v oblíbené lokalitě.

Podrobnější informace o uvedených výběrových řízeních je možné získat u organizátora Vomastek Real Estate. Nabídky nabídky je možné podat do konce června.

(Placený materiál)

Hlavní partneři

Partneři